Goese Meer

Bekijk aanbod

Over Villawijk Goese Meer en de makelaar

Zonder twijfel zijn alle bewoners reuze trots op hun wijk Goese Meer en zijn zij de ware ambassadeurs. Wanneer je hen vraagt waarom zij het Goese Meer zo mooi vinden komen zij superlatieven te kort en geven zij oneindig veel antwoorden, zoals: ‘woonwijk met vrijstaande villa’s’, ‘wonen aan het water met eigen aanlegsteiger’, ‘riante percelen grond met veel privacy’, ‘directe toegang tot de Oosterschelde’, ‘diversiteit aan hoogstaande architectuur’, ‘prestigieuze villawijk’, ‘wonen aan de golfbaan’, ‘wonen aan het Goese Meer voelt als recreëren met een eindeloos vakantiegevoel’, ‘heerlijk helder (zout) zwemwater’, ‘leuk binnenwater voor zeilen met kleine zeilbootjes en surfplanken’, ‘elke dag weer anders met de telkens veranderende luchten’, ‘geweldige, groene woonomgeving voor gezinnen met opgroeiende kinderen’, ‘op nog geen 10 minuten fietsen van het gezellige stadscentrum van Goes’, ‘Villawijk Goese Meer is het ‘Florida’ van Nederland’. Mede door deze kwaliteiten zijn de mondjesmaat beschikbare ‘Goese Meer’- woningen zeer gewilde objecten geworden.

Het ontstaan van Goese Meer

Eind 1987 had men het idee opgevat om van de Wilhelminapolders aan de rand van Goes een prestigieus villapark te realiseren. Het moest een gebied worden waar wonen, recreëren en de natuur alle vrijheid krijgt. Na jaren van plannen, regelen en vooral graven werd begin 1993 de eerste paal geslagen.

Naast de ligging en de combinatie land en water is vooral de architectuur zeer bijzonder. De vrijheid om te bouwen in dit 'vrije sector'-gebied is erg ruim opgezet en hier is dan ook gretig gebruik van gemaakt. Een veelzijdigheid aan woningtypen, sfeer en stijlen is iets wat het Goese Meer nu zo uniek maakt.

Het Goese Meer beslaat een oppervlakte van 175 hectare, waarvan het meer zelf 35 hectare voor zijn rekening neemt. Naast circa 400 woningen is ook een prachtige 18-holes golfbaan en een par-3 baan gerealiseerd.

Deskundige verkoop

Reeds vanaf het begin is ‘Steendijk Makelaars’ betrokken bij dit unieke plan. En nog steeds zeer actief met het bemiddelen bij de aan- en verkoop van woningen. Ons makelaarskantoor ‘Steendijk Makelaars’ is hét makelaarskantoor dat al vanaf het begin betrokken is bij de ontwikkeling van het Goese Meer en dus ook bij uitstek de deskundigheid biedt om uw vragen te beantwoorden en uw villa te verkopen.

Wanneer u ons makelaarskantoor betrekt bij de verkoop van uw villa of aankoop van uw droomwoning aan het Goese Meer bent u verzekerd van kwaliteit en een eerlijk advies. Onze makelaars Ad Steendijk en Wilbert Schipper zijn u graag van dienst!

Aanbod in Goese Meer

Sorteren op: