Hoogwaardige kwaliteit

Bij Steendijk Makelaars hechten wij, bij alles wat wij doen, veel belang aan hoogwaardige kwaliteit. Dit komt altijd ten goede aan de verkoop van uw huis!

Professionele fotografie

Een woning presenteren is een vak apart en begint met vakkundig fotograferen. Steendijk Makelaars zorgt voor een professionele woningfotograaf, die de sterke punten van uw woning optimaal in beeld brengt. Hij is niet bang om her en der de woning te stylen voor een optimaal resultaat!

Luxe fotobrochure

In combinatie met de vakkundig geschreven verkoopteksten, professionele foto’s en de uitgewerkte plattegronden ontwikkelen wij in eigen beheer een luxe fotobrochure. Deze brochure is het visitekaartje van uw woning en heeft zéker impact op de potentiële kopers en hun beslissingen.

Online zichtbaarheid

Het verkopen van een woning gebeurt voor 75% online. Door ons lidmaatschap van de NVM garanderen wij een toppositie op Funda en andere woning websites. In combinatie met de hoofdfoto, prijs en wervende verkooptekst zorgen wij voor optimale zichtbaarheid. Het presenteren van uw woning via onze ‘social’ media-kanalen behoort ook tot de mogelijkheden.

Digitaal dossier

Als verkoper wilt u altijd inzicht. Naast onze terugkoppeling zetten wij alle informatie in uw persoonlijk digitaal dossier. In dit dossier heeft u 24/7 inzicht in het aantal keer dat uw woning is bekeken, het aantal brochures dat aangevraagd is en wat de reacties zijn naar aanleiding van een gesprek of een bezichtiging. Een transparante werkwijze, daarin is Steendijk Makelaars sterk!