Aankoopbegeleiding

Aankoopbegeleiding

Als aankoopmakelaar in Goes weten wij: een huis kopen is een bijzondere én spannende periode. Wij gaan erover graag met u in gesprek. Persoonlijk en open. Wij zijn oprecht geïnteresseerd in u en uw leven. Samen brengen wij uw wensen, dromen en mogelijkheden in kaart. Wordt dit uw eerste koophuis? Waarom wilt u verhuizen? Wat zijn uw toekomstplannen? Wilt u groter of juist kleiner wonen?

Zoeken, vinden en verrassen

Een goede aankoopmakelaar kent de woningmarkt door en door. Wij hebben voortdurend zicht op het actuele woningaanbod in Goes en de omliggende dorpen, waar u uw dromen kunt waarmaken. Dat maakt het zoeken naar uw droomwoning een stuk sneller en eenvoudiger. Soms wijzen wij u op verrassende alternatieven; een iets andere woning dan u voor ogen heeft of een andere wijk.

Belangstelling voor een woning?

Als u belangstelling heeft voor een woning, gaan wij goed voorbereid samen kijken. U laat uw gevoel spreken over de woning en de buurt. Voldoet dit huis aan uw wensen? Wat zijn de plussen en de minnen? Wij letten als aankoopmakelaar kritisch op alle details. Wij geven advies over de bouwkundige staat, de juridische aspecten, de marktwaarde en een concurrerend aanbod. Wij vertellen u alle ins en outs, ook over voorzieningen in de buurt en de scholen voor de kinderen.

Bieden, onderhandelen en de koop sluiten

Heeft u uw huis gevonden? Dan bepalen wij in goed overleg de juiste aankoopstrategie en het beste bod. Als aankoopmakelaar voeren wij de onderhandelingen, met als doel uit te komen op een scherpe prijs en de meest gunstige voorwaarden. Is de koop rond? Dan begeleiden wij u tot en met de officiële overdracht bij de notaris.

Eénmalige aankoopopdracht

Wij bieden u ook de mogelijkheid om ons als aankoopmakelaar in te schakelen bij het kopen van de woning, die u zelf al heeft gevonden. Wij zullen deze woning dan samen met u bezichtigen en de onderhandelingen voeren. Wij rekenen hiervoor een aangepast tarief.