U heeft besloten om uw huis te verkopen in Goes. Natuurlijk wilt u dat het verkoopproces zo soepel mogelijk verloopt en streeft u naar een mooi verkoopbedrag voor uw huis of appartement. Wij zijn u daarbij graag van dienst. Wij hebben als NVM makelaar jarenlange ervaring met het verkopen van woningen in Goes en omgeving. Door onze unieke werkwijze, hebben wij al vele succesvolle verkopen én tevreden verkopers op ons naam staan. Dit doen wij door te werken met korte lijnen. Bovendien kunt u vertrouwen op een helder en eerlijk advies om zo uw huis succesvol te verkopen!

5 redenen om uw woning door Steendijk Makelaars te laten verkopen

Wij gaan voor u voor de beste deal

Wij begeleiden het verkooptraject van uw huis van A tot Z. Natuurlijk zetten wij al onze expertise in om een vlotte verkoop van uw huis te realiseren, maar wij streven vooral naar de beste deal. Voor elke opdrachtgever bestaat de beste deal uit de optimale combinatie van voorwaarden én verkoopprijs.

De beste makelaar van Goes en omstreken

Wij willen dat iedere woningverkoper ambassadeur wordt van Steendijk Makelaars. Dit streven vormt een belangrijk uitgangspunt bij elke stap die wij voor u zetten. Graag gaan wij met u in gesprek om te achterhalen wat u belangrijk vindt bij de verkoop van uw woning. Wij vertellen vervolgens hoe wij onze dienstverlening op uw wensen laten aansluiten. Wij gaan voor kwaliteit en willen de beste makelaar van Goes en omstreken zijn!