Vrijblijvend waarde-advies

U kunt om verschillende redenen de waarde van uw woning willen weten. Misschien heeft u verhuisplannen, bent u benieuwd naar de overwaarde of wilt u juist weten wat de restschuld is die op uw woning rust. Bent u benieuwd wat uw woning waard is? Heeft u verkoopplannen of wilt u uw hypotheek oversluiten?

Actief op Noord- en Zuid-Beveland

In alle gevallen kunt u een beroep doen op Steendijk Makelaars voor een vrijblijvend waarde-advies. Steendijk Makelaars in Goes heeft als werkgebied de gemeente Goes, gemeente Kapelle, gemeente Reimerswaal en de gemeente Borsele en is een bewezen betrouwbare partner. Wij voelen ons thuis in Noord- en Zuid-Beveland en kennen de omgeving als onze broekzak.

Waarde-advies exclusief onroerend goed

Binnen ons kantoor is Ad Steendijk gespecialiseerd in het exclusieve onroerend goed. Hij heeft jarenlange ervaring met het verkopen van woningen in het Goese Meer en andere woningen op de Bevelanden in het exclusieve segment. Hierdoor weet Ad Steendijk uw woning goed op waarde te schatten.

Waarde-advies starter- en middensegment

Wilbert Schipper heeft inmiddels flinke ervaring in het starters- en middensegment van de woningmarkt. Door zijn lokale kennis en persoonlijk contact weet hij als geen ander potentiele kandidaten te enthousiasmeren voor uw woning. Ook in de huidige markt omstandigheden weet hij perfect de juiste strategie te kiezen waardoor voor u als verkoper de beste opbrengst met de beste voorwaarden worden gerealiseerd!

Wij behartigen uw belangen

Steendijk Makelaars stelt alles in het werk om door middel van een gedegen waarde-advies u een goede en reële inschatting te geven van de waarde van uw woning. Wij streven ernaar voor onze opdrachtgevers de beste makelaar in Goes en omgeving te zijn. Als u uw woning wenst te verkopen, kunt u erop vertrouwen dat wij uw belangen maximaal behartigen. Wij zijn alleen tevreden met het beste resultaat!