Stille verkoop

Bij Steendijk Makelaars begrijpen we dat niet iedereen zijn of haar woning via de traditionele weg wil verkopen. Soms heeft u goede redenen om te kiezen voor een meer discrete aanpak. Daarom bieden wij onze klanten de mogelijkheid van stille verkoop aan.

Stille verkoop is de perfecte optie voor mensen die hun huis willen verkopen zonder de aandacht van de algemene markt te trekken. Misschien wilt u uw woning privé verkopen of wilt u simpelweg geen "Te Koop" bord in de voortuin. Wat uw reden ook is, bij stille verkoop wordt er met uw woning niet actief geadverteerd, maar wordt deze wel discreet onder de aandacht gebracht bij potentiële kopers die bij ons bekend zijn. Velen zijn u inmiddels voorgegaan wat heeft geleid tot een snelle en succesvolle verkoop.

Als u overweegt uw woning in de gemeenten Goes, Borsele, Kapelle, Reimerswaal, of Noord-Beveland te verkopen via stille verkoop, neem dan vandaag nog contact op met Steendijk Makelaars. We staan klaar om uw vragen te beantwoorden, u te voorzien van deskundig advies en u te helpen bij het vinden van de perfecte koper voor uw huis.

Er zijn geen woningen gevonden.